Om Fnatfri.dk

Vores Historie

I 2020 blev min familie og jeg selv ramt af fnat. Det var svært at finde sammenhængende information om behandlingen. Derfor skabte jeg Fnatfri.dk!

Fnat har de seneste år bredt sig eksponentielt i vores samfund. Man snakker endda om en regulær fnat-epidemi.

November 2019 blev min familie og jeg selv ramt af hudsygdommen. Det var i første omgang vores mindste, Stella, som begyndte at mærke kløe efter en lejrtur med skolen til Bornholm.

Da lægen kort tid senere konstaterede fnat, var far, mor og storebror også begyndt at klø, og jeg satte mig for, at undersøge behandlingsformen grundigt.

I den proces opstod mange spørgsmål: Måtte man sove i sin egen seng efter påføring af cremen? Kan fnat smitte på overfalde? Osv.

Jeg oplevede at det var svært at finde sammenhængende information om sygdommen, og manglede en grundig guide der kunne besvare alle mine spørgsmål, og føre mig simpelt igennem behandlingsproceduren.

Jeg arbejder til dagligt med online marketing, og med baggrund i mine disse kompetencer opstod ideen til Fnatfri.dk.

Det var ikke nok for mig, at vores egne familie bliv fri for fnat. Jeg ville samle alt information, og skabe den simple guide, som jeg selv manglede, da min familie blev ramt. – Og dermed hjælpe andre på til, en gang for alle, at blive fnatfri!

Sponsorerede links

Fnatfri.dk er gratis at benytte, og finansieres derfor igennem sponsorerede links.

Jeg har fravalgt store blinkende bannerannoncer, og linker kun til produkter som relaterer sig til emnet. Jeg vælger yderligere ikke disse produkter ud fra, hvor jeg hvor jeg selv skaber mest profit, men hvor jeg mener det gavner mine læsere.

En fnatbehandling for hele familien med to fnat-cremer pr. person, kan nemt ende med at koste mange penge. Der kan derfor også være mange penge at spare, hvis man køber fnat-cremer over nettet til ca. 200 kr. stykket istedet for 250-300 som det typisk koster, hvis du går på apoteket.

Vi endte også selv med at købe fnat-creme over nettet, og det er derfor også derfor at jeg anbefaler denne mulighed.

disease-4392168_1280
children-593313_1280

Vores CSR profil

Herunder kan du se en liste over initiativer fnatfri.dk støtter og/eller deltager i.